O NAMA

Naš osnovni cilj je pružiti vrhunski proizvod u čijoj izgradnji koristimo trajne i pouzdane materijale, koji jamče dugoročno zadovoljstvo i sigurnost stanovanja.

Građevinski obrt RADIĆ svoju djelatnost započeo je krajem 90-ih godina.
Na samim početcima djelovanja posao smo pronalazili teško, ali kvalitetan i pošten rad i preporuke zadovoljnih klijenata konstantno su nas dovodili do novih poslova.

Svoju poslovnu filozofiju temeljimo na profesionalnosti, kvaliteti izvođenja radova, ispunjenju svih zadanih parametara i poštivanju dogovora s investitorom. Iza nas svakim danom ostaju zadovoljni klijenti i objekti kojima se s pravom možemo pohvaliti. Razvoj obrta konstantno je pratilo ulaganje u nove strojeve i alate, ali i stručni tim koji je vrlo važan čimbenik kako bismo mogli garantirati u kvalitetu odrađenog posla. Strankama nudimo kompletnu uslugu izvođenja svih radova u visokogradnji. Od osnivanja obrta do danas, izgradili smo mnogobrojne projekte pretežito u Splitsko-Dalmatinskoj županiji. Kupnjom bagera i kamiona početkom 2016. godine, svoju djelatnost proširili smo i na ISKOP I PRIJEVOZ.

30
GODINA SA VAMA
5
ZAPOSELNIH
100+
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
50
REALIZIRANIH PROJEKATA

NAŠ FANTASTIČAN TIM

Naš tim je zapravo kombinacija iskustva i kreativnosti koja rezultira jedinstvenim iskustvom za naše kranje korisnike.

Gordan Radić

Osnivač

Gordan vodi i razvija poslovanje tvrtke već preko 30 godina.

Leo Radić

Marketing Manager

Trenutno završava diplomski studij Arhitekture i urbanizama na Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu. Nakon završenog obrazovanja, uključiti će se u poslovanje firme.

NAŠI PARTNERI

Zadovoljstvo naših klijenata bazira se na dugogodišnjoj suradnji sa našim poslovnim partnerima. Ovo su samo neki od njih.