USLUGE

Najbitniji faktori za investitora su cijena same gradnje, brzina i kvaliteta izvođenja građevinskih radova.

11

GRAĐEVINSKI ISKOPI

Vršimo građevinske radove velikim i malim bagerom kao što su razni iskopi, rušenja, pripremni radovi, kopanje kanala i kanalizacije, iskop bazena, uređenje terena i okološa, dovoz i odvoz građevinskog materijala.
9

GRUBI GRAĐEVINSKI RADOVI

Za izvođenje grubih gradjevinskih radova firma posjeduje potrebnu mehanizaciju, radnu snagu i potrebno stručno osoblje, dok za izvođenje građevinsko – zanatskih radova ostvarujemo suradnju sa grupom podizvođača.
gradevinski-obrt-radic-gradnja-kuca-okrug-donji-dekoracija-strukatura

ZAVRŠNI RADOVI

Završni radovi u graditeljstvu: stolarski radovi, bravarski radovi, postavljanje podnih i zidnih obloga, soboslikarski radovi, izolaterski radovi, izvođenje fasaderskih radova, ostali završni radovi u graditeljstvu.
Građevinski obrt Radić Okrug Gornji - Kuća A (17)

UREĐENJE OKOLIŠA

Nudimo Vam iskustva i vrijedne ruke za planiranje, organizaciju, nadzor i izvođenje radova iz područja hortikulturnog uređenja Vašeg vrta. Prema željama i mogućnostima izrađuje se po potrebi projektna dokumentacija.
gradevinski-obrt-radic-gradnja-okrug-donji-ciovo-balkon-hidroizolacija231

HIDROIZOLACIJA

Naši stručno osposobljeni djelatnici profesionalno ugrađuju hidroizolacijske materijale renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Mapei, Ardex, Sika i drugi.
9

KLJUČ U RUKE

Ključ u ruke je posebna odredba kod ugovora o građenju ali i drugih ugovora kojom se izvođač radova samostalno obvezuje obaviti skupno sve radove potrebne za izgradnju i uporabu određenog objekta.